PROJECTE DEL MOVIMENT A EDUCACIÓ FÍSICA DE PRIMÀRIA

 

EDUCACIÓ FÍSICA: JO EM QUEDO A CASA; PERÒ FENT ACTIVITAT FÍSICA!

Des de l'àrea d'educació física de primària us fem arribar aquesta proposta d'activitats físiques per tal d'estar actius durant les setmanes de confinament; propostes que serveixen tant pels nostres alumnes com per a les seves famílies... Esperem que us agradin i us mantinguin en plena forma.

 

 

EDUCACIÓ FÍSICA: EL JOC DEL DAU AMB REPTES MOTRIUS!

Durant la primera setmana de sessions online amb els nostres alumnes hem treballat aquest joc del dau amb reptes motrius adaptats als diferents cicles de primària: inicial, mitjà i superior; seguim treballant activament i a ple rendiment.

 

 

EDUCACIÓ FÍSICA: EL GRAN JOC DE LA OCA MOTRIU!

La segona setmana de sessions online a primària hem pogut jugar al tradicional joc de la oca però fent servir reptes motrius per fer-ho molt més divertit i entretingut pels nostres alumnes; una proposta que de ben segur també es pot fer servir en família per treballar la nostra condició fisica.

 

 

EDUCACIÓ FÍSICA: ZUMBA I ESTIRAMENTS!

Aquesta tercera setmana de sessions online hem gaudit d'unes entretingudes coreografies de zumba adaptades per cicles que han agradat molt; tot després de realitzar un bon escalfament actiu amb els millors estiraments.

 

 

EDUCACIÓ FÍSICA: SOPA DE LLETRES ESPORTIVA I CIRCUIT GIMNÀSTIC

Per aquesta quarta setmana de sessions online a primària hem realitzat un treball doble: buscar en una sopa de lletres unes quantes paraules relacionades amb esports i activitats físiques, i paral.lelament els nois i noies treballen també la part motriu tot seguint un potent i complet circuit gimnàstic de 15 proves; tot plegat un gran repte pels nostres campions i campiones.

 

 

Educació Física: EL BINGO DE LES POSTURES DE IOGA

Durant aquesta cinquena setmana de sessions online els nostres alumnes de primària estem treballant el joc del bingo amb 35 postures de Ioga adaptades i amb l'afegit de parlar dels beneficis que ens aporta tant al cos com a la ment la seva pràctica; una sessió imprescindible per millorar la flexibilitat, enfortir els ossos, ajudar a aconseguir una millor concentració, incrementar la força muscular i reduir l'estrès i l'ansietat proporcionant pau mental i emocional.

 

 

Educació Física: SABER I GUANYAR ESPORTIU - REPTES AMB DESPLAÇAMENTS

Aquesta sisena setmana de sessions d'educació física online els nostres alumnes han pogut participar en un concurs per posar a prova els seus coneixements sobre temes esportius amb 30 preguntes i 2 nivells de dificultat: 1r, 2n i 3r de primària i 4t, 5è i 6è de primària. S'ho han passat d'allò més bé!

 

 

Educació Física: EL JOC DE LA SERP I L'ESCALADOR - CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA

Durant la setena setmana de sessions online els alumnes de primària han pogut gaudir d'aquest divertit joc amb 39 caselles plenes de reptes per treballar la condició física (velocitat, resistència, força i flexibilitat), ajudant-nos dels escaladors per avançar més ràpid i tractant d'evitar les serps per no haver de retrocedir.

 

 

Educació Física: EL PASSAPARAULA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA

Durant la vuitena setmana de connexions d'educació física online a primària els nois i noies de 1r a 6è han pogut participar al mític concurs del Passaparaula amb 26 preguntes relacionades amb esportistes professionals de diferents disciplines i associades amb les 26 lletres de l'alfabet català; tot un repte per petits i grans.

 

 

Educació Físiva: L'ALFABET MOTRIU

Finalitzem les sessions d'educació física online a primària amb aquesta sessió on vincularem 26 activitats motrius a les 26 lletres de l'alfabet català i també al nom i cognoms dels nostres alumnes, tot acomiadant el curs 2019/20 en plena forma física.

 

Free Joomla Lightbox Gallery