Imprimir

Coneixem les plantes

Els alumnes de 1r de Primària hem fet el projecte Coneixem les plantes des de el 5 al 15 de maig.

Hem pogut observar que les plantes són éssers vius com les persones i els animals que neixen, creixen es reprodueixen i moren.

Per veure el procés de germinació i la seva evolució han fet un experiment d’una llavor que tinguessin a casa:llentia, cigró o mongeta seca.

Durant la primera setmana hem observat i après les parts d’una planta; què necessiten les plantes per viure  i per treballar la part de matemàtiques ,  la simetria ,van retallar diferents tipus d’arbres.

La segona setmana van observat amb un PowerPoint les diferents classes de tiges: arbre, arbust i herba ;  saber diferenciar-les i dibuixar-les.

Els vam recomanar que durant el cap de setmana anterior poguessin recollir diferents fulles segons la forma i van fer un petit Herbari.

A casa van recollir diferents parts de les plantes que mengem i les vam observar i classificar. El divendres tenien una poma tallada per la meitat i vam treballar aquest concepte de matemàtiques, també van observar on estaven les llavors de la poma i aprendre que aquestes llavors serveixen per a que neixin noves plantes.

Us mostrem algunes activitats que els nostres alumnes de 1r primària han realitzat durant aquest projecte.

Les senyoretes estem molt contentes de la vostra feina. Moltes Felicitats nens i nenes de 1r ho heu fet molt bé!!

 

Free Joomla Lightbox Gallery