2n Primària – 2n Projecte: EL PAS DEL TEMPS

 

En aquest segon projecte “El Pas del Temps” hem continuat treballant molt bé i gaudint de les activitats proposades.

El temps mai s’atura i hem après com mesurem aquest pas del temps amb calendaris i rellotges.  Hem après que vol dir el passat, el present i el futur.

En algunes de les tasques realitzades, a l’àrea de Matemàtiques fent problemes, hem recordat personatges que havíem treballat a classe com la Frida Kahlo i el nostre porquet preferit “El cerdito Ormie” 

Una altra tasca molt divertida que hem fet va ser la del Club Lector. Hem hagut d’esbrinar petits enigmes relacionats amb els mesos de l’any. Alguns eren complicats, però molt interessant de fer-los.

I, a l’àrea de Medi, hem investigat com han anat canviant els invents al llarg del temps. I al final hem hagut de ser grans científics. Hem inventat el nostre futurista artefacte. Des de robots que fan el llit pel matí, el tallador triple de pizza, el “doblegador” de roba, les guardioles màgiques que dupliquen els diners, els guants per agafar coses sense esforç, cases voladores que et transporten d’un lloc a l’altre.... i fins i tot una vacuna per acabar amb el coronavirus!!! Si mireu el vídeo podreu comprovar que som grans inventors i inventores!!!!

Han estat dues setmanes molt interessants i hem gaudit força.