Està organitzat pel Departament de Promocde la Infància de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de lInstitut Municipal d’Educació, el suport de l’Agència Europea dels Drets Fonamentals (FRA) i la participació d’entitats de referència en la defensa dels drets humans de la ciutat.

Consta de tres activitats centrals: 

Activitat 1: «Quins són els drets fonamentals»? 

A través de diferents accions grupals, l’alumnat descobreix quins són els drets fonamentals recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans. 

Activitat 2: «Jornades del Dia de la Diversitat» 

El dia 7 de novembre, de 9 a 14 h, l'escola assistirà a la jornada del Dia de la Diversitat a Can Batlló. Son un conjunt d’accions i tallers liderats per diverses entitats i associacions de la ciutat que treballen en l’àmbit dels drets humans. 

Activitat 3: «I jo, què hi puc fer

Sessió posterior a les jornades del Dia de la Diversitat que es realitza novament al centre educatiu amb el suport de la mateixa persona que va dinamitzar la primera activitat.

Es treballa amb l’alumnat per tal que aquest assumeixi un compromís personal i grupal relacionat amb els drets humans i la millora de l’entorn social. Aquesta acció té com a objectiu plantejar les bases per a l’activitat d’ampliacescollida pel grup que s’executarà durant els mesos següents amb la col·laboració del professorat i que, conjuntament amb la resta daportacions dels diferents centres educatius, configurarà la Guia jove d’accions pels drets humans.

A continuació podeu veure les imatges dels alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat participant a la jornada del dia 7 de novembre a Can Batlló.

 Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 Light Gallery cannot find your image path: images/IMAGENES-2017-2018/3-BATXILLERAT/diversitat!

 

Free Joomla Lightbox Gallery