La diada de Sant Jordi a 1r ESO   El dia de Sant Jordi els alumnes de primer d’ESO vam fer diverses activitats durant tot el dia. Vam començar escoltant uns contes molt divertits de la narradora de contes Rosa Pinyol. Tot seguit, vam anar a classe a fer uns punts de llibre amb la temàtica de Sant Jordi fets amb diversos materials, que posteriorment, a la tarda, donaríem als avis de la residència Valldejuli.

Després del pati, vam començar a fer unes boniques roses de tots colors, però sobretot de color vermell amb unes llargues tiges sense punxes.

Un cop ben dinats, en tornar a l’escola, vàrem redactar uns poemes amb poques rimes però tots tenien alguna cosa en comú: tractaven sobre el tema de la diada, uns parlarien sobre el príncep i la princesa; uns altres, dels llibres, però tots tenien una rosa que  marcava aquell dia tan especial. Amb els punts de llibre preparats, les roses i els poemes, vam anar a la residència on els avis i les àvies van escoltar poemes nostres i van rebre les roses i els punts de llibre que els havíem preparat amb molta il·lusió durant tota la jornada. Ells, a canvi, ens havien preparat un pica-pica.

Aquell dia va ser bastant esgotador i cansat, tot i que en veure els somriures dels avis i de les àvies i com n’estaven de contents de la nostra visita, se’ns va treure tot el cansament de cop. Tots ells ja havien viscut moltes diades, però per a nosaltres havia estat la primera en què acompanyàvem aquelles persones entranyables que durant dècades ens han ensenyat tantes històries com anys viscuts. Segur que hi tornarem!

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 Light Gallery cannot find your image path: images/IMAGENES-2017-2018/8-ESO/1r-sant-jordi!

 

Free Joomla Lightbox Gallery