CIRC DE LES EMOCIONS (MIG CONFINAT!)

Hi ha moltes maneres de treballar i ensenyar però, quan et planteges quina serà la millor per fer arribar les emocions als més petits ho tenim clar: que visquin una experiència inoblidable. Això farà que creïn vincles amb allò que estan veient, fent, manipulant,...

I aquesta vegada sí que ha estat una experiència que segur mai oblidaran: mig projecte a l’escola i mig projecte a casa, amb les persones que més estimen. Es pot demanar més?

Alguns de vosaltres ja coneixeu la història:

A la mascota de la classe li agrada molt passejar però una nit se li fa tard i no sap tornar a l’escola. Sent una mica de por però, veu una llum que ve d’una porta a un carreró estret, fosc. L’envaeix la curiositat i quan obre la porta... se li il·luminen els ulls, es queda bocabadat, està sorprès, emocionat i amb ganes de conèixer tota aquella gent que està allà. Sabeu on ha anat a parar? Al Circ de les Emocions!

Coneix un munt de personatges i alguns d’ells no saben com gestionar les seves emocions però, amb l’ajuda de la mascota de la classe, dels altres personatges i, dels nens i nenes dels Pollets i Ratolins comencen a sentir d’altres coses, a ser més conscients de les seves emocions, a diferenciar-les.

Notes, caixes amb objectes dels personatges per esbrinar de qui es tracta, la història per saber que li passava, activitats vivencials per ajudar-los a superar dificultats o, simplement, gaudir del que sentien i, de cop i volta,  va arribar el confinament. I amb ell, el final del projecte.

Doncs esteu ben equivocats!!!

Gràcies a vosaltres, mares i pares, el projecte va continuar, i els vostres fills i filles van poder gaudir de noves experiències amb vosaltres.

Gràcies per estar al seu costat, per llegir-los les notes, per buscar a casa objectes que servissin per identificar els personatges, per fer malabars amb ells i, fins i tot, algun truc de màgia, per motivar-los quan potser estaven una mica cansats,...

No podria haver sortit millor aquest projecte que cada any fem amb tanta il·lusió!

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery